Presentation av Lifedancing-teamet i Göteborg

Sanna König, 42 år. Medarbetare på Lifedancing Drop-In, på Lifedancing workshops, lärare på ledarutbildningen i Lifedancing, medarbetare i marknadsföringsteamet. 
Legitimerad lärare i svenska som andraspråk och certifierad Lifedancing-lärare. Inspireras av lärande, kommunikation och möten i samspel mellan människa, djur och natur.
Dansen och naturen är mina heliga hemmarum. Där kan jag vara mig själv. Njuta, gråta, mötas. Utmanas, växa –  vara och vila. De där magiska stunderna av total närvaro i nuet som ibland händer i dansmötet med mig sjäv och i möten tillsammans med andra dansare. Bortom tid och rum, tankar och prestation. Bara här och nu. I möte och i djup kontakt. I rörelse. Innerligt varande, närvarande. Berörd. Det är medicin för själen! Liksom skogsgröna mossan vid havet i Blekingska skärgården.
Superkraft: njuter hästnära samvaro, mjuka leenden och Pärlans ljuvliga saltlakritskola.

Elisabeth Gruneau, 67 år. Medarbetare på Lifedancing Drop-In.
Dansen är mitt Narnina! Den parallella värld som jag tillåts kliva in i, där en annan logik gäller och där  stundom allt blir magiskt, utmanande, tokigt och vackert. I dansen upplever jag  tydligt relationen mellan kropp och själ och båda fröjdas. Jag ser hur dansen speglar mitt sätt att leva och jag betraktar nyfiket mig själv i rörelse –  ensam och i relation. Dansen utvecklar!
Jag har ett långt yrkesliv bakom mig med utvecklingsarbete och ledarskap inom offentlig verksamhet. Numera gör jag det jag från början planerade innan annat kom emellan, jag tar som diplomerad psykosyntesterapeut emot klienter i samtalsterapi. Jag är  är också drömgruppsledare och aktiv i drömgruppsverksamhet.
Superkraft: morgonsimmar med fiskar och änder.

Ninna Larsson, 47 år. Medarbetare på fördjupningskursen Follow The Flow och på Lifedancing workshops.
Naturen och dansen är mina främsta inspirationskällor. Lifedancing är ett bra verktyg för att få utrymme att reflektera och stanna upp i vardagen, fast genom rörelse. Och på ett tillåtande och lustfyllt sätt. Jag arbetar med naturvård och friluftsliv och gillar både skogen och havet. Är också certifierad Lifedancing-lärare. Trivs också på min odlingslott eller med en bok i trädgården.
Superkraft: lagar delikat västerbottenostpaj.

Kim Olmås, 59 år. Medarbetare på fördjupningskursen Follow The Flow.
Jag är en friluftsälskande man som gärna tillbringar min fria tid på havet, i skogen eller på fjället. I mitt arbete försöker jag se till att hus som byggs inte ska drabbas av fukt- och mögelskador.
Jag har dansat fri dans sedan ca åtta år. Dansen är ett fantastiskt sätt att röra sig på samtidigt som man utforskar de känslor och sinnestämningar som råder för tillfället. Att bara kunna hänge sig åt musiken och den inre kraften! Fint!
Superkraft: levererar roliga selfies på Facebook nästan varje dag.

Lennart Jarlsnäs, 59 år. Medarbetare på Shake Your Everything och på Lifedancing workshops.
Arbetar som rådgivare åt företag och anställda vid omställning. Är utbildad maskiningenjör från Chalmers och har ett antal beteendeutbildningar inom coachning och terapi.
Dansen ger mig en känsla av starkt välbefinnande. Ger mig en rörlighet i kroppen. En lustfylld träning. Har också varit ett sätt för mig att mer komma i kontakt med mig själv och min kropp.
Superkraft: njuter god choklad (med måtta).

Niklas Sandén, 46 år. Medarbetare på Shake Your Everything.
Qigonglärare i kock utbildning. Dansen för mig är en källa till kreativitet, lekfullhet, rörelseglädje, närvaro och att få släppa det mentala med prestation och jämförelser. Leva i nuet.
Mina övriga intressen är främst personlig utveckling via qigong, triathlon, tango och att vara i naturen.
Superkraft: att gå kurser. Men även att känna Qi.

Sarah Engelbrektsson, 37 år. Medarbetare på Shake Your Everything, medarbetare i marknadsföringsteamet. 
Jag arbetar på en gård med trädgård och permakultur odling. Tre saker som är viktiga för mig är att dansa, vara i skogen med mina pudlar och uttrycka mig genom skift och konsthantverk. Dansen för mig är en källa till glädje men också en hjälp att komma i kontakt med sorg och ilska. Den hjälper mig att landa i mig själv och ger mig verktyg att hantera livet lite bättre.
Superkraft: att plocka kantareller.

Livia Hedin, 30 år. Medarbetare på Shake Your Everything.
Dansen har kommit att bli mitt största redskap för att nå inåt och vara mer närvarande i kropp och sinne. Upptäckten av den här dansformen har känts som att hitta hem.
Jag har utbildat mig till beteendevetare och arbetar just nu som stödassistent inom LSS. Jag ägnar också mycket tid åt att skriva i olika former, mest dikter.
Ett pågående projekt är skapandet av en diktbok.
Superkraft: skrapa bort lack från träbåt med varmluftspistol.

2017-09-19T08:47:48+00:00 juni 25th, 2017|