Lifedancing-teamet

Livia Hedin, 30 år. Medarbetare på Shake Your Everything. Dansen har kommit att bli mitt största redskap för att nå inåt och vara mer närvarande i kropp och sinne. Upptäckten av den här dansformen har känts som att hitta hem. Jag har utbildat mig till beteendevetare och arbetar just nu som stödassistent inom LSS. Jag ägnar också mycket tid åt att skriva i olika former, mest dikter.
Ett pågående projekt är skapandet av en diktbok. Superkraft: skrapa bort lack från träbåt med varmluftspistol.

Elisabeth Gruneau, 67 år. Medarbetare på Lifedancing Workshops. Dansen är mitt Narnina! Den parallella värld som jag tillåts kliva in i, där en annan logik gäller och där  stundom allt blir magiskt, utmanande, tokigt och vackert. I dansen upplever jag  tydligt relationen mellan kropp och själ och båda fröjdas. Jag ser hur dansen speglar mitt sätt att leva och jag betraktar nyfiket mig själv i rörelse –  ensam och i relation. Dansen utvecklar! Jag har ett långt yrkesliv bakom mig med utvecklingsarbete och ledarskap inom offentlig verksamhet. Numera gör jag det jag från början planerade innan annat kom emellan, jag tar som diplomerad psykosyntesterapeut emot klienter i samtalsterapi. Jag är  är också drömgruppsledare och aktiv i drömgruppsverksamhet. Superkraft: morgonsimmar med fiskar och änder.

Ninna Larsson, 47 år. Mammaledig. Naturen och dansen är mina främsta inspirationskällor. Lifedancing är ett bra verktyg för att få utrymme att reflektera och stanna upp i vardagen, fast genom rörelse. Och på ett tillåtande och lustfyllt sätt. Jag arbetar med naturvård och friluftsliv och gillar både skogen och havet. Är också certifierad Lifedancing-lärare. Trivs också på min odlingslott eller med en bok i trädgården. Superkraft: lagar delikat västerbottenostpaj.

Lennart Jarlsnäs, 60 år. Medarbetare på Shake Your Everything och på Lifedancing Workshops. Arbetar som rådgivare åt företag och anställda vid omställning. Är utbildad maskiningenjör från Chalmers och har ett antal beteendeutbildningar inom coachning och terapi.
Dansen ger mig en känsla av starkt välbefinnande. Ger mig en rörlighet i kroppen. En lustfylld träning. Har också varit ett sätt för mig att mer komma i kontakt med mig själv och min kropp. Superkraft: njuter god choklad (med måtta).

Annika Edelstam, 50 år. Medarbetare på Lifedancing Move och Follow The Flow.

Lifedancing ger mig det rum i vardagen som jag behöver så innerligt för att lättare närvara och vila min kropp och själ i en annars så stressig värld utanför. Till vardags arbetar jag med administrativa uppgifter och har mycket personkontakter. Därför känns det extra skönt att få vila hjärnan och istället låta kropp och själ få utrymme att uttrycka sig i dansen: det gör mig mera levande i nuet.
På fritiden tillverkar jag gärna ett silversmycke, stickar vantar eller tar en skogspromenad och tänder en eld vid någon fast eldstad, även mitt i vintern.
Superkraft: Att komma in i ”flow” när jag skapar ett vackert silversmycke.

Niklas Sandén, 46 år. Medarbetare på Shake Your Everything. Qigonglärare i kock utbildning. Dansen för mig är en källa till kreativitet, lekfullhet, rörelseglädje, närvaro och att få släppa det mentala med prestation och jämförelser. Leva i nuet. Mina övriga intressen är främst personlig utveckling via qigong, triathlon, tango och att vara i naturen. Superkraft: att gå kurser. Men även att känna Qi.

Sanna König, 42 år. Tjänstledig. 
Legitimerad lärare i svenska som andraspråk och certifierad Lifedancing-lärare. Inspireras av lärande, kommunikation och möten i samspel mellan människa, djur och natur. Dansen och naturen är mina heliga hemmarum. Där kan jag vara mig själv. Njuta, gråta, mötas. Utmanas, växa –  vara och vila. De där magiska stunderna av total närvaro i nuet som ibland händer i dansmötet med mig sjäv och i möten tillsammans med andra dansare. Bortom tid och rum, tankar och prestation. Bara här och nu. I möte och i djup kontakt. I rörelse. Innerligt varande, närvarande. Berörd. Det är medicin för själen! Liksom skogsgröna mossan vid havet i Blekingska skärgården. Superkraft: njuter hästnära samvaro, mjuka leenden och Pärlans ljuvliga saltlakritskola.

2018-04-04T16:02:06+00:00 februari 25th, 2018|