Carina-Maria Möller 2022-03-16T23:02:37+00:00

Carina-Maria Möller

I mitt arbete som danspedagog utforskar jag hur fri dans och rörelse kan stödja människors kreativitet och hälsa. Har jobbat med grupper sedan 1988 (drama, röst, rörelse) och sedan 2004 arbetar jag heltid med Lifedancing. Det är en stor källa till glädje, inspiration och lärande.

Jag har ett förflutet som skådespelerska, sångerska och teaterpedagog inom fysisk teater-tradition; Jerzy Grotowski/Sören Larsson och Roy Hart Theatre/Jan Rådvik. Jag är utbildad av Berit Hague inom området fri dans. Andra viktiga impulser har kommit genom Gabrielle Roth, Chameli Ardagh, Thomas Jordan och Sally Kempton.

Jag är fil. kand. beteendevetare med konflikthantering som huvudämne och har tidigare arbetat med organisationsutveckling. Är också diplomerad livscoach, utbildad vid Strandska Utvecklingshuset.

Jag är 60 år, har två barn, två bonusbarn och fyra bonusbarnbarn.