Carina-Maria Möller Caur 2018-01-04T21:00:09+00:00

1441287_10151990783262250_205790394_nCarina-Maria Möller Caur

Jag är i en ständigt pågående utforskning kring hur fri dans och rörelse kan stödja människors kreativitet och hälsa. Har jobbat med grupper sedan 1988 (drama, röst, rörelse) men sedan 2004 arbetar jag heltid med Lifedancing, och det är en stor källa till glädje, inspiration och lärande.

Jag har ett förflutet som skådespelerska, sångerska och teaterpedagog inom fysisk teater-tradition (Jerzy Grotowski/Sören Larsson och Roy Hart Theatre/Jan Rådvik). Jag är utbildad av Berit Hague inom området fri dans. Andra viktiga impulser har kommit genom Gabrielle Roth, Chameli Ardagh, Thomas Jordan och Sally Kempton.

Jag är fil. kand. beteendevetare med konflikthantering som huvudämne och har tidigare arbetat med organisationsutveckling. Är också diplomerad livscoach, utbildad vid Strandska Utvecklingshuset.

Jag är i rörelse så mycket jag kan, behöver det för att må bra. Utöver dansen blir det promenader, löpning, yoga och styrketräning. Gillar att läsa; mest facklitteratur inom området vuxenutveckling, men jag frossar i skönlitteratur under semesterveckorna. Spelar gitarr, sjunger och tonsätter gärna poesi, t.ex. Edit Södergran, Ann Jäderlund och Hafiz.

Jag är 56 år, har två barn, två bonusbarn och två bonusbarnbarn.
Jag har min bas i Göteborg, men arbetar också regelbundet i Tyskland och Grekland.

Kanske ses vi på dansgolvet? Välkomna!